Jörgen Raymann volgt Ruud de Wild op bij BNR Nieuwsradio

Jörgen Raymann wordt de opvolger van Ruud de Wild als presentator van het dagelijkse programma BNR Ask Me Anything bij BNR Nieuwsradio. Dit bericht de radiozender in een persbericht.

Ask me Anything

Het programma Ask me Anything begon in september met Ruud de Wild op de commerciële radiozender. Inmiddels is al enige tijd bekend dat Ruud de Wild de overstap maakt naar NPO Radio 2. Het programma BNR Ask Me Anything gaat door met Jörgen Raymann. In dit programma gaat de presentator met experts op zoek naar antwoorden op diverse vragen van luisteraars.

“Perfecte gastheer”

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: “Jörgen is de perfecte gastheer voor BNR Ask Me Anything. Hij is nieuwsgierig en heeft een groot social netwerk. Bovendien is het een ondernemer en begrijpt hij welke vragen er leven onder onze luisteraars”.

Jörgen Raymann: “Voor mij is het heel leuk om na lange tijd weer radio te doen. Ik vind dat BNR Ask Me Anything zich in korte tijd tot een enorm interessant programma heeft ontwikkeld, waar ik graag aan meewerk. De formule werkt echt als een trein.”

Vanaf 1 november

Vanaf 1 november presenteert Jörgen Raymann elke werkdag tussen 14.00 en 15.00 uur BNR Ask Me Anything op BNR Nieuwsradio.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.