Justin Verkijk krijgt radioprogramma op regionale omroep Radio West

Vanaf vandaag, maandag 9 september presenteert Justin Verkijk een nieuw programma op Radio West: ‘De Lunchshow’. Justin is op werkdagen te horen van 12.00-14.00 uur. “‘De Lunchshow’ is de krokantste show van de regio, met fris nieuws, goede gesprekken, fijne muziek en een hoop lol als beleg.”, aldus de regionale omroep in een persbericht.

Justin Verkijk

Justin is geen onbekende bij Radio West. Sinds de verhuizing van ‘Broodje Bral’ naar de zaterdag, is Justin al enige maanden te horen tijdens de lunch op Radio West. Daarnaast presenteert hij al jaren Haagse Ochtendradio bij de lokale omroep Den Haag FM en is hij geregeld als presentator te zien op TV West, op festivals zoals Lowlands en Parkpop en maakt hij ook podcasts.

Luisteraar aan het woord

Naast zijn dagelijkse programma op Den Haag FM is Justin nu ook een vaste stem op Radio West, met zijn eigen show. “Ik heb ontzettend veel zin om nu nog meer mijn eigen stijl door te voeren. Ik blijf natuurlijk een gezellig programma presenteren, waarin de luisteraar een grote rol krijgt. Ik hou er van om met mensen te praten en te geinen.

Rake Vragen

Ook de rubriek ‘Rake Vragen’ krijgt een vaste plek in ‘De Lunchshow’. Hierbij kunnen luisteraars eindelijk eens antwoord krijgen op vragen die al lang bij hen spelen. De redactie van Omroep West gaat dan, samen met de vragensteller, op zoek naar de antwoorden. Het kan over van alles gaan.

Luisteren

Radio West is in grote delen van Zuid-Holland te ontvangen via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Tags voor dit artikel