Veel kijkers voor Feyenoord-Ajax en Max Verstappen

De voetbalwedstrijd Feyenoord-Ajax heeft zondagmiddag veel kijkers opgeleverd voor FOX Sports. Ziggo Sport scoorde veel kijkers met Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten waarin Max Verstappen vierde werd.

Klassieker

De Klassieker Feyenoord – Ajax trok gisteren een totaal van 986.000 live kijkers op FOX Sports Eredivisie. Het is daarmee de best bekeken wedstrijd ooit op de zender. Het duel eindigde in een 1-4 overwinning voor Ajax. Zondagmiddag keken er op FOX Sports Eredivisie 1 gemiddeld 704.000 fans naar Feyenoord – Ajax.

Op FOX Sports Eredivisie 5, waar tevens een uitgebreide voor- en nabeschouwing was te zien, keken er tegelijkertijd gemiddeld nog eens 244.000. Via FOX Sports GO, de service waarmee abonnees ook live kunnen kijken via online of mobiel, keken gemiddeld 38.000 mensen live naar de meest beladen wedstrijd in de Eredivisie.

Formule 1

De Grand Prix van de Verenigde Staten is zondagavond bij Ziggo Sport gevolgd door 1.263.000 kijkers. De nabeschouwing behaalde 644.000 kijkers bij Ziggo Sport. In de bloedstollende race leek Max Verstappen op het laatste moment de derde plek te pakken, maar werd uiteindelijk door een straf teruggezet naar plek 4.

Record voor Heel Holland Bakt

De finale van het bakprogramma ‘Heel Holland Bakt’ op NPO 1 behaalde zondagavond ook een kijkcijferrecord. De finale waarin student Hans won was goed voor maar liefst 3,4 miljoen belangstellenden. Daarmee is het veruit de meest bekeken finale van de bakkersserie.