KINK komt met nieuw themakanaal: KINK Indie

Vanaf zondag 1 november is er een nieuw KINK themakanaal: KINK Indie. Op KINK Indie hoor je 24/7 de beste indietunes: van de classics die je mee kunt zingen tot de nieuwste muzikale ontdekkingen.

“Broedplaats”

Met de start van KINK Indie breidt het aanbod van KINK uit met een broedplaats voor nieuwe muziek, nieuwe artiesten en nieuwe geluiden”, aldus programmadirecteur Michiel Veenstra.  “Op KINK Indie ontdek je altijd iets nieuws, altijd iets meer”.

Programmering

Naast de beste indie-tunes non stop gaat de programmering van KINK Indie gaat alle kanten op. Elke werkdag hoor je KINK-DJ Jasper Leijdens tussen 18:00 en 19:00 uur met Brand New KINK, het programma waar je dagelijks de nieuwste releases en interviews met artiesten hoort. Ook staat de muziek uit ons eigen land centraal. Die hoor je maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 11:00 met KINK-DJ Bas van Dalen.

Daarnaast hoor je elke avond vanaf 21:00 een andere KINK podcastmaker. Voorbij komen onder andere Lesley en Bart van KINK Fast, Stefan Koopmanschap van Klub KINK, Bas van Dalen met Popronde Radio, Frank Stevens met Homebase.

Vanaf 1 november

Het nieuwe themakanaal is vanaf zondag 1 november te beluisteren via de website van de radiozender. Naast KINK Indie kent de radiozender ook de themakanalen KINK DNA Classics en Distortion. Het ziet er naar uit dat het bestaande themakanaal KINK NL wordt stopgezet.

Sociale media: