Kwalificatiewedstrijd Wit-Rusland – Nederland live bij NOS op radio en tv

Vanavond staat de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd Wit-Rusland – Nederland op het programma. De wedstrijd is live te volgen bij de NOS op radio en televisie.

Twee wedstrijden

Het Nederlands elftal staat de komende dagen voor de lastige opgave zich te plaatsen voor het wereldkampioenschap in Rusland. Vanavond, zaterdag 7 oktober, uit tegen Wit-Rusland en dinsdag 10 oktober thuis tegen Zweden speelt Oranje de laatste duels in de kwalificatie.

Wonder

Oranje heeft volgens kenners een wonder nodig om op z’n minst een plek in de play-offs voor het WK te bemachtigen. De NOS zendt beide wedstrijden live uit op radio en televisie. Vanavond staat de eerste horde op het programma in de Borisov ArenA te Borisov: Wit-Rusland – Nederland.

NPO 1

De wedstrijd Wit-Rusland – Nederland is vanavond live te volgen op NPO 1. Om 19.36 uur begint de voorbeschouwing waarin Tom Egbers met Pierre van Hooijdonk op de wedstrijd vooruitblikt. Om 20.30 uur wordt er afgetrapt.

Het commentaar bij de beelden komt van Frank Snoeks. Na de wedstrijd is het tijd voor de analyse en samenvattingen van de andere poulewedstrijden: Zweden – Luxemburg en Bulgarije – Frankrijk. NPO 1 is in Nederland ook te bekijken via Internet.

De voor Oranje belangrijke wedstrijd wordt vanaf 18.00 uur al uitgezonden via Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NPO Radio 1

Via de radio kan de wedstrijd Wit-Rusland – Nederland live worden gevolg op NPO Radio 1 bij het radioprogramma NOS Langs de Lijn. Het commentaar vanuit de Borisov ArenA komt van Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff. De analyses bij de wedstrijd komen van Robert Maaskant. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.