Lage Landen Lijst te horen op Omroep Zeeland, L1, Omroep Brabant en VRT Radio 1

Vandaag is de Lage Landen Lijst, editie 2018, te horen via Omroep Zeeland, L1, Omroep Brabant en VRT Radio 1.

Nederlandstalige liedjes

De lijst bevat volgens de luisteraars van de vier radiozender de mooiste Nederlandstalige liedjes van Nederland en België. Een jury heeft echter een selectie gemaakt van 100 liedjes waarop de afgelopen weken gestemd kon worden. De definitieve volgorde is vandaag te beluisteren.

NPO Radio 5

In 2016 werd de eerste Lage Landen Lijst nog uitgezonden in een samenwerking met VRT Radio 1 en NPO Radio 5. Vorig jaar werd de lijst alleen uitgezonden door VRT Radio 1. Dit jaar doen een aantal Nederlandse regionale omroepen mee aan het programma.

Uitzending

De Lage Landen Lijst editie 2018 is vandaag, zaterdag 22 september tussen 9 uur ’s ochtends tot 18 uur live te horen op Omroep Zeeland, L1, Omroep Brabant en VRT Radio 1. Er is een speciale radio-uitzending vanuit het Zeeuwse Zoutelande te horen op de genoemde radiozenders. Presentatoren Jan Hautekiet van de VRT en Kirsten Paulus van L1 tellen dan af van 100 naar 1. Wie dat is, wordt tegen 18 uur bekend.

Speciale nieuwsbulletins

De nieuwsbulletins deze dag worden ook verzorgd door de gezamenlijke omroepen en bestaan uit een mix van nieuws uit Vlaanderen, Brabant, Limburg en Zeeland.

Meer informatie over de lijst op de speciale website. Luisteren kan via de livestreams van de genoemde radiozenders op deze pagina.

Sociale media: