Lokale omroep Den Haag FM komt met podcast over ADO Den Haag

Lokale omroep Den Haag FM is een wekelijkse podcast gestart over de voetbalclub ADO Den Haag. Dit bericht de radiozender op haar website.

Podcast

Niet alleen landelijke en regionale omroepen zijn in de ‘podcastwereld‘ actief. Ook lokale omroepen dragen hun steentje bij. Zo is Den Haag FM, de lokale omroep van Den Haag, een podcast gestart over de voetbalclub ADO Den Haag.

Wekelijks

Den Haag FM-verslaggevers Rogier Heimgartner en Lieuwe van Slooten brengen vanaf nu wekelijks een podcast over ADO Den Haag. Samen met ADO-supporter Alberto van der Spiegel, en wisselende gasten, nemen ze de week door en blikken ze vooruit op de te spelen wedstrijd in de Eredivisie.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering van de ADO-podcast wordt vooruit geblikt op het nieuwe seizoen en vertelt Alberto hoe hij als kind verliefd is geworden op de club en hoe hij door zijn vader werd meegenomen naar het Zuiderpark. Verder vertelt hij dat hij ooit een biertje dronk met Diego Maradona en Marco van Basten.

Luisteren

De eerste aflevering is te beluisteren via deze link. Iedere thuiswedstrijd van ADO Den Haag in de Eredivisie is dit seizoen te beluisteren op Den Haag FM, met commentaar van Rogier Heimgartner en Lieuwe van Slooten.

Sociale media: