Lowlands uitgebreid op radio, televisie en Internet

afstandsbedieningHet popfestival Lowlands is dit weekeinde uitgebreid te volgen bij de publieke omroep op radio, televisie en Internet.

 Dit jaar zijn onder meer Stromae, Imagine Dragons, Portishead, Skrillex, London Grammar, Triggerfinger, Vance Joy en Queens of the Stone Age van de partij op het festival in Biddinghuizen. De publieke omroep is aanwezig om uitgebreid verslag te doen.

Op zaterdag- en zondagavond zijn vanaf 22.00 uur de hoogtepunten te zien op Nederland 3. Op vrijdag en zaterdag zijn ook Lowlands Flitsjournaals te zien op Nederland 3, korte live- impressies vanaf het festivalterrein in Biddinghuizen. Presentatie: Eric Corton, Roosmarijn Reijmer en Willie Wartaal 


Daarnaast is Lowlands 24 uur per dag te volgen op de live-stream van vpro.nl/3voor12 en 101.TV. De uitzendingen beginnen vandaag om 13.30 uur en het programmaschema voor 101.TV voor de komende dagen vind je hier. 101.TV is voor digitale televisiekijkers dit weekeinde ook te ontvangen in het digitale basispakket. Bij Ziggo kan dit via kanaal 999, UPC kanaal, KPN kanaal 314 en CaiWay kanaal 14. Bij diverse glasvezel-aanbieders is 101.TV te volgen via kanaal 273. 101.TV is ook te volgen via Internet: http://www.101.tv/live

Op de website van VPRO’s 3voor12 kan je terecht voor uitgebreide online verslaggeving, recensies en interviews. Lowlands is gedurende die drie dagen op radio te volgen via 3FM. Alle uitzendtijden van 3FM vanaf Lowlands vind je hier. 3FM is te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) televisieaanbieders en wereldwijd via Internet.