Margriet van der Eijk krijgt programma op Radio West

Margriet van der Eijk krijgt per 1 oktober een eigen radioprogramma op Radio West. Het programma zal elke werkdag te horen zijn tussen 14.00 en 16.00 uur en krijgt als naam ‘Margriet’.

Debby Roukens

Tot 31 augustus was Debby Roukens te horen op dit tijdslot. Zij liet echter weten te vertrekken bij de regionale radiozender voor het noordelijke deel van Zuid-Holland.

Nieuwslezer

Margriet van der Eijk is geen onbekende voor de Westluisteraars. Ze is nieuwslezer bij Omroep West. Ook werkt Margriet als nieuwslezer voor NOS op 3. Daarnaast werkte ze eerder voor mediapartner WOS.

“Gezelligheid”

We gaan vooral heel veel gezelligheid brengen in die twee uur. Zo draaien we plaatjes die de mensen willen horen, hebben we een roddelrubriek en geven we een bosje bloemen weg aan de leukste luisteraar. En natuurlijk is dat dan een bosje margrieten, haha.“, aldus Margriet van der Eijk

Verbindende kracht

Over haar liefde voor radio zegt de getogen Westlandse: ‘Ik word blij van radio maken. Dat heeft voor mij vooral te maken met de verbindende kracht van het medium. Natuurlijk de verbinding tussen presentator en de luisteraar. Maar ook die met je collega’s, dat je samen iets aan het maken bent. Met een lolletje tussendoor. Dát maakt het leuk. Ik hoop dat de luisteraar die positieve energie door de speakers voelt komen!

Sociale media: