Max Verstappen te gast in Peptalk op Ziggo Sport

Formule 1-coureur Max Verstappen is maandagavond te gast bij Peptalk, dé sporttalkshow van Ziggo Sport met Jack van Gelder en Frank Evenblij. Later op de avond is de play-off wedstrijd voor een ticket naar het WK-voetbal tussen Italië en Zweden te zien op de sportzender. De uitzending van Peptalk begint om 19.30 uur, de wedstrijd Italië-Zweden om 20.45 uur.

Net terug uit Brazilië

Max Verstappen werd gisteren vijfde in de Grand Prix van Brazilië, maar zette op het circuit van Interlagos wel de snelste raceronde ooit neer. Jack en Frank praten met Max uitgebreid over zijn nieuwe contract bij Red Bull en blikken terug op de hoogte- en dieptepunten van zijn seizoen. Verstappen werd in het eerste deel van het seizoen achtervolgde door pech, maar won afgelopen maand de races in Maleisië en Mexico.

Mart Smeets besteedt in zijn column aandacht aan de Sportman van het Jaar-verkiezing en Frank rijdt met Willem van Hanegem een rondje over het circuit van Zandvoort.

Play-off wedstrijd Italië-Zweden

Om 20.45 uur is op de sportzender ook de play-off wedstrijd voor het wereldkampioenschap voetbal tussen Italië en Zweden te zien. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. Zweden won afgelopen vrijdag de eerste wedstrijd in dit tweeluik met 1-0.

Zowel Peptalk als de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Italië en Zweden zijn te zien op Ziggo Sport (zonder meerkosten te ontvangen voor alle Ziggo-abonnees met digitale televisie op kanaal 14) als betaalzender Ziggo Sport Totaal

Sociale media: