Nations League: Duitsland-Nederland live op radio en televisie

Vanavond speelt Nederland in de Nations League een belangrijke wedstrijd tegen Duitsland. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Kansen

Afgelopen vrijdag won het Nederlands elftal de wedstrijd tegen Frankrijk met 2-0. Wanneer Oranje vandaag tegen Duitsland gelijk speelt kan het team onder leiding van Ronald Koeman als groepswinnaar uit de bus komen. De wedstrijd begint om 20.45 uur en wordt gespeeld in de Veltins-Arena in het Duitse Gelsenkirchen. In de eerste wedstrijd tegen Duitsland won Oranje met 3-0.

Finaleronde

Als Nederland groepshoofd wordt, plaatst het zich voor de finaleronde van de Nations League, volgend jaar zomer. Een hoge klassering is verder van belang bij de loting voor het EK van 2020.

NPO 3

De wedstrijd Duitsland-Nederland is vandaag live te volgen op NPO 3. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.12 uur. De bal rolt vanaf 20.45 uur met commentaar van Jeroen Grueter. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd te volgen in Langs de Lijn op NPO Radio 1. Het commentaar vanuit Rotterdam is in handen van Jeroen Elshoff en Arno Vermeulen. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ziggo Sport

Televisiezender Ziggo Sport brengt ook veel voetbal uit Nations League op televisie. Zo is diverse avonden het programma Nations League Switch te zien met live alle hoogtepunten van de wedstrijden die gespeeld worden.

De televisiezender is zonder meerkosten te ontvangen op kanaal 14 voor alle abonnees met digitale televisie bij Ziggo. Liefhebbers zonder een abonnement bij Ziggo kunnen terecht bij Ziggo Sport Totaal.