Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

Nations League: Nederland-Engeland live op radio en televisie

Vanavond wordt de halve finale gespeeld in de Nations League tussen Nederland en Engeland. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Groepsfase

Nederland bereikt de halve finale door aan kop te eindigen in de groepsfase. In deze groepsfase won Oranje van sterke tegenstanders als Frankrijk en Duitsland. In Portugal worden de halve finales en finales afgewerkt. Nederland speelt hierin vanavond tegen Engeland. De winnaar komt zondag uit tegen Portugal. Als Oranje vanavond verliest is zondagmiddag Zwitserland de tegenstander.

De wedstrijd wordt vanavond om 20.45 uur gespeeld in het stadion D. Afonso Henriques te Guimaraes. De wedstrijd is live te volgen op radio- en televisie. 

NPO 1

De wedstrijd tussen Nederland en Engeland wordt vanavond live uitgezonden op NPO 1. De voorbeschouwing begint om 20.25 uur en de wedstrijd dus om 20.45 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing.

NPO Radio 1

Op de radio is de halve finale in de Nations League live te volgen op NPO Radio 1. Het programma Langs de Lijn en Omstreken doet uitgebreid verslag van de wedstrijd in Portugal. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

EK

Nederland kan zich via deze wedstrijden in de Nations League overigens niet kwalificeren voor het EK van komende zomer.

Sociale media: