Nieuw programma ‘@Z’ met Paul van Liempt van start op RTL Z

Vanavond is de eerste aflevering te zien van het nieuwe televisieprogramma ‘@Z’ met Paul van Liempt te zien op RTL Z. Het nieuwsprogramma ‘@Z’ is vanaf vanavond elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL Z.

Trending Topics

‘@Z’ is het eerste nieuwsprogramma dat draait om trending topics, aldus het persbericht van RTL Nederland. Paul Van Liempt bespreekt met twee gasten uit een vast team van opiniemakers het nieuws, het debat en de emotie die Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram die dag overheersen.

Tafelgasten

Diverse vaste tafelgasten als Peter R. de Vries, Heleen van Royen, Marianne Zwagerman, Maarten van Rossem en Freek de Jonge geven hun ongezouten mening op de trending topics van die dag, aangespoord door presentator Paul van Liempt en co-host Gerben van Driel. Een mening die regelmatig wordt uitgedaagd, want via Skype en WhatsApp breken deskundigen in op de discussie aan tafel.

Naast de eerder genoemde gasten schuiven ook Özcan Akyol, Brainpower, Elle van Rijn, Roos Schlikker, Richard Korver, Boris van der Ham en Nadia Zerouali regelmatig aan. In de eerste uitzending, op maandag 3 oktober, zitten Peter R. de Vries en columniste Roos Schlikker aan tafel.

Van Liempt live

Met de komst van het nieuwe dagelijkse televisieprogramma ‘@Z’ keert Paul van Liempt weer dagelijks terug op de nieuwszender van RTL Nederland. Tot vorig seizoen was Van Liempt elke werkdag te zien met zijn talkshow ‘Van Liempt Live’. Deze talkshow is met ingang van het nieuwe tv-seizoen gestopt. Naast @Z is Van Liempt elke week te zien in het interview-programma Van Liempt 1 op 1. Daarnaast is de presentator te horen op BNR Nieuwsradio.

Via RTLXL blikken Van Liempt en Van Driel al vooruit op de eerste uitzending van het nieuwsprogramma

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.