Nieuw seizoen Veronica Inside van start op Veronica

Vanavond start er een nieuw seizoen van het voetbalpraatprogramma Veronica Inside op televisiezender Veronica.

Start Eredivisie

Met de start van een nieuw seizoen van de Eredivisie gaat ook het voetbalpraatprogramma Veronica Inside weer van start. Het programma is elke maandag- en vrijdagavond te zien op Veronica met de vaste voetbalanalisten René van der Gijp en Johan Derksen en presentator Wilfred Genee.

Wim Kieft

Naast bekende tafelgasten als Jan Boskamp, Valentijn Driessen en Hans Kraaij Jr. zal ook een oude bekende vanaf dit seizoen weer te zien zijn bij Veronica Inside: Wim Kieft. Eerder dit jaar werd bekend dat Kieft een contract van drie jaar heeft getekend bij Veronica. Kieft was voorheen exclusief te zien bij sportzender Ziggo Sport.

Kieft is vanavond meteen de tafelgast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. “Dat betekent de definitieve terugkeer van de analist bij de mannen van Veronica Inside. Ook Bas Nijhuis is in de studio om te praten over de nieuwe spelregels in het voetbal.”, aldus het voetbalprogramma op haar website.

Sociale media

Naast het televisieprogramma op Veronica is Veronica Inside ook actief op sociale media zoals Facebook en Twitter en is er elke werkdag het radioprogramma Veronica Inside op Radio Veronica.

VTBL

Het voetbalpraatprogramma heeft vanaf dit seizoen concurrentie minder want RTL heeft besloten het voetbalpraatprogramma VTBL, dat te zien was op RTL 7, van de buis te halen.