Nieuwe programmering op Radio 10: Robert Feller in het weekend

Robert Feller presenteert vanaf september een nieuw programma in het weekend op Radio 10. Dit blijkt uit de nieuwe programmering van de radiozender die 3 september van start gaat.

Nieuwe programmering

Na de eerder aangekondigde wijzigingen zoals de nieuwe ochtendshow van Gerard Ekdom is de nieuwe programmering van de commerciële radiozender nu volledig rond. Robert Feller verhuist naar het weekend en presenteert iedere zaterdag en zondag een nieuw programma tussen 10.00 en 13.00 uur. Het programma ‘Laat met Lex’ is van maandag tot en met donderdag tussen 21.00 en 00.00 uur te horen.

Op vrijdagavond luidt Lex Gaarthuis tussen 19.00 en 22.00 uur het weekend in met het programma ‘Radio 10 Happy Hours’. Evenals in ‘Laat met Lex’ staat ook in dit programma de luisteraar centraal. Zij bepalen welke nummers er gedraaid worden.

Radio 10 Powermix

Dennis Verheugd maakt elke vrijdagavond tussen 22.00 en 00.00 uur de ‘Radio 10 Powermix’: de beste hits en clubclassics in één strakke mix. ‘De Powermix’ is al jaren een begrip en was ruim 13 jaar te horen op Radio 538. Na precies vijf jaar maakt het programma een doorstart met een nieuwe invulling op Radio 10.

“Staat als een huis”

Roland Snoeijer, radio director van de radiozender: “De programmering van Radio 10 staat als een huis. We hebben een sterk en gevarieerd team, waarmee we luisteraars nog beter kunnen entertainen. We kijken enorm uit naar de start van de nieuwe programma’s en naar gave luisteraarsacties als ‘De Lach van 10’ en de ‘Week van de 90’s Hits’.”

De nieuwe programmering vanaf 3 september vind je hier.

Afbeelding:

Sociale media: