Nieuwe programmering voor radiozender Wild Hitradio

De regionale commerciële radiozender Wild Hitradio uit Noord-Holland breidt haar programmering de komende periode uit.

Nieuwe eigenaar

Wild Hitradio nam in april van dit jaar afscheid van een groot deel van haar presentatoren nadat de radiozender van eigenaar wisselden. DJ’s als Barry Brand, Nick Velderman en Rick Waltmann verlieten de radiozender en zijn sinds kort te horen op de online radiozender Radio Decibel Live.

Programmering

Wild Hitradio breidt de komende periode haar programmering verder uit met nieuwe DJ’s. Naast het ochtendprogramma van Jurgen Rijkers en het ‘drive-time’ programma van Wouter Kooiman zijn sinds kort ook Frank Schildkamp (ex Fresh FM) en Dimitris Kops te horen op de regionale commerciële radiozender. Dimitris doet, naast zijn werkzaamheden voor Wild FM Hitradio, ook een weekendprogramma bij de landelijke radiozender SLAM!

Weekend

Het weekend van Wild FM krijgt ook steeds meer vorm: Vanaf juli start de ‘Wild 40′ met Peter van Leeuwen en maken Erwin van der Bliek (18-20 uur), DJ Jurgen (20-22 uur), DJ Jean (22-00 uur) en Tijn Verkerk nieuwe programma’s voor de radiozender.

Bereik

De radiozender hoopt ook haar bereik binnenkort uit te zenden via de FM. Naast zenders in Groot Amsterdam, Alkmaar en Haarlem hoopt de radiozender ook in Almere te starten op 97.4 MHz. In de gehele Randstad is de radiozender te horen via DAB+ (kanaal 8A) en wereldwijd via Internet.