Nieuwe special The Grand Tour te zien op Amazon Prime Video

De special A Massive Hunt van The Grand Tour is nu te zien op Prime Video, de streamingdienst van Amazon.

The Grand Tour

The Grand Tour wordt gemaakt door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Het trio was in het verleden actief bij Top Gear van de BBC.

Special

De special speelt zich dit jaar af in Madagascar en is vanaf nu al te zien op de streamingdienst. Amazon had eerder aangekondigd dat de special pas op 18 december zou worden
toegevoegd. De special met de titel A Massive Hunt volgt Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May in hun zoektocht naar een schat in Réunion en Madagaskar. Dat doet het trio in drie compleet verschillende auto’s die ze uiteraard weer moeten ombouwen om hun doel te bereiken.

The Expanse

Het aanbod van de streamingdienst werd eerder deze week ook al uitgebreid met de eerste drie afleveringen van het vijfde seizoen van de science-fiction serie The Expanse.

Kijken

Prime Video is te bekijken via onder ander tablet, smartphone, Apple TV, diverse game-consoles en via de ontvanger van Interactieve televisie van KPN. De dienst kost 2,99 euro per maand en kan 30 dagen op proef worden bekeken.

Het abonnement van Prime Video is uit te breiden met zogenaamde Prime Channels zoals Film1, StarzPlay, Hayu, MGM, History Play, Angst, Shorts TV en Out TV. Meer informatie via: https://www.primevideo.com/

Video: