Top 2000

NPO Radio 2 Top 2000 van start op radio, televisie en Internet

(update) Zojuist is de Top 2000 van start gegaan op NPO Radio 2. Het evenement is tot het einde van dit jaar te volgen via radio, televisie en Internet.

Van start

De Top 2000 is vandaag, Eerste Kerstdag, om iets over 9.00 uur van start gegaan met nummer 2000: Coldplay – Politik. Daarvoor was een zogenaamde mash-up te horen van DJ Bart Arens. De lijst zal nog tot het einde van dit jaar te horen zijn op de publieke radio. Aan het einde van dit jaar zal de nummer 1 van deze editie te horen zijn: Queen met Bohemian Rhapsody. De hele lijst vind je hier.

Radio

De lijst is natuurlijk te volgen via NPO Radio 2. In totaal presenteren elf NPO Radio 2-dj’s de lijst met de 2000 favoriete nummers van de luisteraars. Er zijn dit jaar drie nieuwe DJ’s te horen tijdens de Top 2000: Ruud de Wild, Evelien de Bruijn en Marisa Heutink. Het evenement wordt gepresenteerd vanuit het Top 2000 Café in Beeld en Geluid te Hilversum. NPO Radio 2 is overal in Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Televisie

Meekijken vanuit het Top 2000 Cafe kan 24 uur per dag via de digitale themazender NPO Cultura. Bij veel aanbieders van digitale televisie is de zender in verband met het evenement zonder meerkosten te ontvangen een overzicht van de kanalen is te vinden via de website van NPO Radio 2. NPO Cultura is ook te volgen via Internet. De beelden vanuit het Top 2000 Café zijn ook elke nacht te volgen via NPO 3.

Internet

NPO Radio 2 is ook met een livestream te volgen via Internet. Deze stream is ook te bekijken via de NPO Radio 2 App of Apple TV.

Top 2000 a gogo

Ook het televisieprogramma Top 2000 a Gogo is de komende dagen weer te volgen via NPO 3. Het muziekprogramma van Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis over de lijst der lijsten is te zien om 19.30 uur.

Update 13:00 / Audiofragment start Top 2000 toegevoegd.

Audio:

Start NPO Radio 2 / Top 2000 met mash up van Bart Arens:

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.