videoland

NPO-serie ‘Lijn 32’ te zien op Videoland

Sinds deze week is de NPO-serie ‘Lijn 32’ te zien op Videoland. De serie is in 2012 uitgezonden door KRO-NCRV en bestaat uit acht afleveringen.

Fictieve buslijn

De serie ‘Lijn 32’ draait om tien passagiers van een bus van een fictieve Amsterdamse buslijn 32 naar de fictieve Amsterdamse wijk Zuideramstel. De serie begint met tien ogenschijnlijk willekeurige passagiers die op een cruciaal moment in hun leven in dezelfde bus stappen, met noodlottige gevolgen. In de serie zijn rollen weggelegd voor onder andere Waldemar Torenstra, Mohammed Azaay, Hans Kesting en Gijs Scholten van Aschat.

KRO-NCRV

De serie is in 2012 uitgezonden door de KRO-NCRV en bestaat uit acht afleveringen. Deze acht afleveringen zijn sinds deze week ook op Videoland te zien. Het is niet de eerste van de publieke omroep die bij de streamingdienst van RTL is te zien.

Eerder al werd de serie ‘Als de dijken breken’ toegevoegd aan het aanbod. De Nederlandse Publieke Omroep heeft overeenkomsten gesloten met onder andere Videoland, Netflix en KPN voor het uitzenden van series van de NPO.

VICE

Deze week zijn door Videoland ook de eerste documentaires toegevoegd van millenial-platform VICE. Dit aanbod zal de komende periode verder worden uitgebreid.

Talpa TV

Daarnaast zijn sinds kort ook een aantal tv-series van Talpa TV toegevoegd aan het aanbod van Videoland. Ook dit aanbod zal de komende periode verder worden uitgebreid.

Video: