Oefenwedstrijd Polen – Nederland live bij SBS6 en NPO Radio 1

Vanavond wordt de oefenwedstrijd Polen – Nederland live uitgezonden bij SBS6. Ook op NPO Radio 1 is de wedstrijd te volgen.

Oefenwedstrijden

Nederland speelt deze week een drietal oefenwedstrijden. Het team onder leiding van Danny Blind speelde afgelopen vrijdag een oefenwedstrijd tegen Ierland met 1-1 gelijk. Aanstaande zaterdag staat er nog een oefenduel tegen Oostenrijk op het programma. Vanavond is Polen de tegenstander van Oranje. De wedstrijd Polen – Nederland zal afgewerkt worden in het Poolse Gdánsk.

Polen wel naar EK

Voor Polen is de wedstrijd tegen Nederland een belangrijke oefenwedstrijd voor het Europees Kampioenschap in Frankrijk dat over een kleine twee weken begint. De Poolse ploeg, met onder andere Ajax-spits Arek Milik en Bayern München-ster Robert Lewandowski is op het EK ingedeeld in een groep met Duitsland, Oekraïne en Noord-Ierland. Nederland moet zich richten op de kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap die vanaf september op het programma staan tegen onder andere Zweden.

SBS6

De uitzending op SBS6 begint om 20.00 uur met een voorbeschouwing en vanaf 20.45 uur is de aftrap in Polen. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op SBS6.

NPO Radio 1

Op de radio is het oefenduel tussen Polen en Oranje te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Arno Vermeulen en Jeroen Elshoff doen verslag van de wedstrijd en John de Wolf zorgt voor de analyses. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.