Ondernemers Zoetermeer willen 3FM Serious Request binnenhalen

Ondernemers in Zoetermeer hebben plannen om de actie  3FM Serious Request binnen de stadsgrenzen te halen in het jaar 2017.

Zoetermeer

De ondernemers, verenigt in de organisatie Raad voor Ondernemend Zoetermeer (RVOZ), is enthousiast over de plannen. Nicole Hofland van de RVOZ over de plannen in het lokale dagblad ‘Het Streekblad‘: “Het kan zo’n impuls geven. Niet alleen voor de bekendheid van Zoetermeer, maar ook voor de horeca en detailhandel. Bedrijvigheid in de stad.” Inmiddels zijn er al gesprekken gaande. Bedrijven en instellingen vanuit alle hoeken van Zoetermeer die graag mee willen denken hoe we dit evenement van de grond kunnen tillen.”

Serious Request

Vorige week werd de actie 3FM Serious Request 2015 afgesloten in Heerlen. In een week tijd werd er meer dan 7,5 miljoen euro binnengehaald middels diverse acties en het aanvragen van muziek op de radiozender NPO 3FM. Volgend jaar staat het Glazen Huis in Breda. Het is nog niet bekend of er ook in het jaar 2017 een 3FM Serious Request-actie wordt georganiseerd, maar als dat wel het geval is lijkt Zoetermeer zich kandidaat te gaan stellen.

Hofland: “We hebben nog twee jaar de tijd om het plan te realiseren. Het gaat bovenal om de reis er naartoe. Die maak je met elkaar. Je hebt een stip op de horizon nodig om je op te focussen. Dan kun je ergens naartoe werken. Door klein te denken zijn nog nooit grote plannen van de grond gekomen.”

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.