Online radiozender Hollands Palet te horen op Haagse kabel

De online radiozender Hollands Palet is vanaf woensdag 4 juli ook te beluisteren via de kabel in Den Haag. De radiozender gaat uitzenden via het radiokanaal van Den Haag Totaal. Den Haag Totaal is naast Den Haag FM onderdeel van de lokale omroep Stichting Stadsomroep Den Haag.

Samenwerking

Door een samenwerking tussen de online radiozender Hollands Palet en Stichting Stadsomroep Den Haag is de online radiozender vanaf 4 juli ook te beluisteren via de kabel in Den Haag op 106.8 MHz. Daarnaast is het signaal ook te horen via KPN Interactieve Televisie (kanaal 1013), Telfort Interactieve TV (kanaal 788 of 3174) en diverse andere aanbieders. De radiozender blijft natuurlijk te beluisteren via Internet.

Vrijwilligers

Hollands Palet is een online radiozender dat zonder enige vorm van reclame inkomsten wordt geëxploiteerd door vrijwilligers. De radiozender heeft aandacht voor Hollandse muziek maar ook gospelmuziek en oudere popmuziek komt aanbod.

DAB+

Vorig jaar is het radiostation een half jaar in vrijwel geheel Zuid- Holland te beluisteren geweest via digitale radio (DAB+) in de regio Den Haag. “Helaas moest het radiostation haar uitzendingen via DAB+ per 31 december beëindigen. De doorgifte op de kabel vindt ook nu weer plaats dankzij samenwerking met de regionale omroep West en de lokale zender Den Haag FM.”, aldus Hollands Palet in een persbericht.