Ontknoping Eredivisie live te volgen via radio, tv en internet

Vanmiddag staat de laatste speelronde van de Eredivisie op het programma. Alle wedstrijden beginnen om 14.30 uur en zijn te volgen via FOX Sports, FOX Sports GO en NPO Radio 1.Met nog één speelronde te gaan in de Eredivisie staan Ajax en PSV op een gelijk aantal punten, maar kennen de Amsterdammers een beter doelsaldo. Ook de strijd om lijfsbehoud onderaan de ranglijst is ongemeen spannend: wie speelt zich veilig en wie moet in de play-offs op lijfsbehoud vechten?

FOX Sports

FOX Sports doet vanmiddag op uitgebreide wijze live verslag van alle wedstrijden op tv en online via FOX Sports GO. Via de lineaire televisiekanalen van FOX Sports zijn een groot deel van de wedstrijden live te volgen maar een aantal wedstrijden zijn exclusief via de ondemand-dienst FOX Sports GO te zien.

FOX Sports 1 – Schakelkanaal

Gedurende de laatste twee speelrondes wordt op FOX Sports 1 een live schakelkanaal aangeboden. Vanaf 12.30 uur begint de voorbeschouwing op deze dag met veel Eredivisie-voetbal. FOX Sports zet daarnaast zoveel mogelijk van de beschikbare tv-kanalen in om de fans een breed aanbod van volledige live Eredivisie-wedstrijden te kunnen bieden. Op kanaal 3 is vanaf 14.30 uur de wedstrijd De Graafschap – Ajax te zien, op kanaal 4 Feyenoord – NEC op kanaal 5 PEC Zwolle – PSV en op kanaal 6 FC Utrecht – AZ . Op kanaal 2 wordt het voetbal uit de Premier League in beeld gebracht met aandacht voor Tottenham Hotspur – Southampton.

Drukte verwacht op FOX Sports GO

Via FOX Sports GO, de kijkservice voor online en mobiel, zijn op in totaal elf kanalen alle Eredivisie-wedstrijden live te volgen. De aanbieder verwacht vanmiddag grote drukte bij deze dienst en heeft daarom maatregelen genomen. Zo is de capaciteit van het digitale stadion van FOX Sports GO is voor de komende speelrondes uitgebreid met 38%. Dankzij deze toename kunnen maximaal 80.000 fans tegelijkertijd gebruik maken van de live streams. Sinds vrijdag kunnen er geen FOX Sports GO-dagpassen meer worden aangeschaft.

Het is nog wel mogelijk om via je tv-provider losse wedstrijden te bestellen. Om de kwaliteit voor de zittende bezoekers te waarborgen, wordt zondag het digitale stadion gesloten zodra de maximale capaciteit wordt bereikt. De televisiezender adviseert om indien mogelijk een wedstrijd die wordt uitgezonden via de lineaire televisiezenders van FOX Sports on-demand te bestellen.

NPO Radio 1

Alle elf de wedstrijden zijn ook live te volgen op de radio via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. NOS Langs de Lijn begint om 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur.  Commentaar bij de wedstrijden is in handen van onder andere Joris van den Berg, Chris Wobben, Jan Vincent van Zuiden, Arman Avsaroglu, Andy Houtkamp, Corné Hendriks, Ragnar Niemeijer, Richard van der Made en Frank Wielaard. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Ook diverse regionale radiozenders besteden aandacht aan de ontknoping in de Eredivisie.

Samenvattingen in Studio Sport

Voor wie de wedstrijden niet live kan volgen zijn alle duels in samenvatting te zien vanaf 19.00 uur in een extra lange Studio Sport Eredivisie op NPO 1. Deze uitzending duurt tot 21.00 uur, waarbij om 20.00 uur het NOS Journaal is te zien. Om 23.05 uur is het praatprogramma Studio Voetbal te zien.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.