Ook Juize nu onderdeel van Radiocorp

Met de overname van Slam! door Radiocorp is het radiobedrijf ook eigenaar geworden van de online radiozender Juize. Dit bevestigt Herbert Visser, mede-directeur van Radiocorp, tegenover deze website.

Radiocorp

Sinds deze deze week heeft Radiocorp de radiozender Slam! overgenomen van de 538Groep. Juize was een zusterstation van Slam! en is meegegaan met de overname. De radiozender richt zich op hiphop en r&b-muziek. Juize was voorheen elke zondagavond ook als radioprogramma te horen op Slam! maar deze uitzendingen zijn gestopt

Niet via DAB+

In het verleden zond Juize ook uit via de kabel en digitale ether (DAB+). Sinds enige tijd is de radiozender alleen te beluisteren via Internet. Herbert Visser geeft aan dat er voorlopig geen plannen zijn om Juize ook te verspreiden via de digitale ether. De extra DAB+-capaciteit van Slam! wordt sinds begin deze week ingezet voor de nieuwe radiozender Retro Hits.

Slam!

Nu Slam! onderdeel uitmaakt van Radiocorp is het ook de bedoeling dat de studio van Slam! verhuist van het Radio538-complex naar het bedrijfspand van RadioCorp waar ook 100%NL is gevestigd in Naarden. Het ligt in de bedoeling dat in het weekeinde van 15 en 16 oktober de verhuizing gaat plaatsvinden. De eerste uitzendingen moeten op maandag 17 oktober plaatsvinden vanuit de nieuwe studio.

DJ’s

Overigens verhuizen niet alle DJ’s van Slam! mee van de 538Groep naar Radiocorp. Zo
keert Robin Leféber niet meer terug in de programmering van Slam! Het programma
van Leféber op Slam! is overgenomen door Tom van der Weerd.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.