Ook op werkdagen gepresenteerde programma’s op NRG

Radiozender NRG gaat per 1 maart aanstaande haar programmering verder uitbreiden. Naast een gepresenteerde programma’s in het weekeinde zullen er ook op werkdagen gepresenteerde programma’s te horen

Weekeinde

Momenteel is de programmering meer gericht op het weekeinde met op zaterdagavond programma’s van Mark van Dale, Erwin van der Bliek (Blieks Blender) en Peter van Leeuwen (Timemachine). Op zondagavond zijn momenteel de programma’s Soulful Zondagavond, Classic Tracks (Bernard ter Horst) en Daddy Cool (Remco Ruijgers) te horen.

Werkdagen

Vanaf 1 maart aanstaande zijn er ook doordeweeks gepresenteerde programma’s te horen op NRG. Bernard ter Horst gaat vanaf maandag het programma NRG Wake Up presenteren. Dit programma is elke werkdag te horen tussen 7.00 – 9.00 uur. Rico van Amstel gaat vanaf maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 – 19.00 uur het programma Extra Energy presenteren.

Luisteren

NRG is in een groot deel van de Randstad te beluisteren via DAB+. De radiozender maakt hiervoor gebruik van de capaciteit van een aantal lokale DAB+-netwerken in onder andere Den Haag, Leidschendam-Voorburg/Leiden, Zoetermeer/Lansingerland/Krimpenerwaard en Delft/Vlaardingen. De radiozender is wereldwijd te beluisteren via Internet.

Meer informatie over NRG: https://radio-nrg.com/

Sociale media: