Petra Grijzen naar Nieuws en Co op NPO Radio 1

Petra Grijzen komt vanaf half juni het team van Nieuws en Co versterken, het dagelijkse nieuwsprogramma van NOS en NTR op NPO Radio 1. Grijzen is momenteel nog te horen in het programma Spitsuur op BNR Nieuwsradio. Daar wordt Grijzen vanaf 22 mei opgevolgd door Roos Abelman.

Nieuws en Co

Petra Grijzen zal op vrijdag als presentator van Nieuws en Co te horen zijn en op andere dagen als verslaggever van De Bus, waarmee ze het land ingaat en ter plekke verslag doet. Ze vervangt in die dubbelrol Nadia Moussaid, die naar Brandpunt+ vertrok. Lara Rense blijft de vaste presentator van Nieuws en Co.

Heel blij

De NTR/NOS is heel blij een ervaren presentator als Petra Grijzen toe te kunnen voegen aan het Nieuws en Co team. Eindredacteur Barbara van der Klis: “Petra is een goede interviewer en maakt al jaren met veel liefde en energie actuele aansprekende radio. Kortom een aanwinst voor de show.”

Momenteel werkt ze als presentator bij het BNR-programma Spitsuur, waar ze de stem van de avondspits is.

Roos Abelman

Roos Abelman is vanaf 22 mei de nieuwe presentator van het nieuwsprogramma BNR Spitsuur. Zij vervangt op haar beurt Petra Grijzen. Roos is op dit moment de host van ‘Newsroom’, de dagelijkse nieuwspodcast van FD en BNR.

Sociale media: