Play-offs Champions League: BATE Borisov-PSV live op radio en tv

Vanavond speelt PSV haar play-off wedstrijd voor een plek in de groepsfase van de Champions League tegen BATE Borisov. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

BATE Borisov

PSV uit Eindhoven speelt vanavond haar uitwedstrijd bij BATE Borisov in Wit-Rusland. Volgende week wordt de return-wedstrijd afgewerkt in Eindhoven. De wedstrijd begint vanavond om 21.00 uur en wordt gespeeld in de Borisov Arena. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Veronica

De wedstrijd is vanavond live te zien op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur en na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien. De analyses bij de wedstrijd zijn in handen van Johan Derksen en Frank de Boer. De presentatie is in handen van Hélène Hendriks.

Ziggo Sport Totaal

Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt de wedstrijd BATE Borisov-PSV ook live uit op het kanaal Ziggo Sport Voetbal. Via Ziggo Sport Extra 1 is de play-off wedstrijd tussen Crvena Zvezda – Salzburg te volgen.

Ziggo Sport

Via het kanaal Ziggo Sport, dat zonder meerkosten is te zien voor alle abonnees van Ziggo op kanaal 14 is vanaf 21.00 uur de wedstrijd Benfica – PAOK te zien. Ook hier gaat om een play-off wedstrijd voor een plek in de groepsfase van de Champions League. Deze wedstrijd is ook te volgen voor liefhebbers zonder abonnement bij Ziggo via de betaalzender Ziggo Sport Select.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd te volgen in het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: