Qmusic draait foute kerstmuziek op ‘Foute Kersttruiendag’

Vandaag is het Internationale Foute Kersttruiendag, een wereldwijd initiatief van Save the Children. Qmusic omarmt deze dag door in de aanloop naar deze dag geld op te halen voor dit goede doel en vandaag foute kerstmuziek te draaien.

Foute Kerstuur

Zo verandert vandaag, vrijdag 15 december, het Foute Uur, dat elke dag te horen is tussen 9 en 10, die dag in het Foute Kerstuur. Voor elke honderd donaties wordt het Foute Kerstuur verlengd. Donaties konden de afgelopen week worden gedaan via de website van de radiozender.

Verheugd

Directeur Pim Kraan van Save the Children is verheugd over deze samenwerking: “We vinden het fantastisch dat Qmusic de Foute Kersttruiendag omarmt. We hopen samen met Qmusic en de luisteraars de levens van vele kinderen over de hele wereld te kunnen redden of verbeteren met medische zorg, goede voeding en voorlichting.

In actie

Door heel Nederland komen mensen in actie in een Foute Kersttrui, om geld op te halen voor kinderen op de vlucht die letterlijk in de kou staan. Vandaag wordt in de ochtendshow van Mattie, Fien en Igmar bekend gemaakt hoe veel Foute Kersturen er die dag zullen zijn. Het maximum is 15 uur (van 9.00 tot 24.00 uur).

Qmusic Christmas

De commerciële radiozender heeft sinds kort ook weer een speciale themazender op Internet met alleen kerstmuziek. Qmusic Christmas is exclusief te beluisteren via Intertnet. Door de uitzendingen van de kerstzender zijn de uitzendingen van het themakanaal Classics tijdelijk stopgezet.

Sociale media: