Radioprogramma Jamie Cullum te horen op Sublime

Jamie Cullum is vanaf 6 mei iedere zondag met zijn radioprogramma te horen op radiozender Sublime. Het programma is afkomstig van BBC Radio 2.

Elke zondagavond

Volgens de commerciële radiozender zijn tijdens de show de favoriete songs van Jamie Cullum te horen en verwelkomt hij bekende en nieuwe jazzartiesten. Het programma is elke zondagavond tussen 21.00 en 22.00 uur te horen op Sublime.

Speciale band

Jamie Cullum: “Ik heb een speciale band met Nederland. Niet alleen treed ik er al zo’n 16 of 17 jaar op, ik heb er ook een paar van mijn beste concerten gegeven op festivals, aan het strand en drie keer in de Heineken Music Hall. Daarom vind ik het geweldig dat mijn radioprogramma nu ook op de Nederlandse radio te horen gaat zijn!”

Succesvol

Met 10 miljoen verkochte albums wereldwijd, is Jamie Cullum de best verkopende Britse jazzartiest ooit. Zijn radioprogramma is afkomstig van BBC Radio 2, en heeft in het Verenigd Koninkrijk al meerdere awards gewonnen.

Sublime viert dit nieuwe programma met een Jamie Cullum-weekend op 5 en 6 mei.

Luisteren

De radiozender is in heel Nederland te horen via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: