Radiozender KINK lanceert apps en website

KINK is gestart met haar testuitzendingen en heeft haar website en apps gelanceerd. Hiermee lijkt de radiozender klaar voor de start: vrijdag 1 februari.

Testuitzending

Dinsdagavond om 22.00 uur gingen de testuitzendingen van start van KINK via DAB+ (kanaal 11C) en Internet. De radiozender is ook te beluisteren via bekende radioportals als TuneIn, myTuner en RadioNED. Liefhebbers die de radiozender nog niet via DAB+ kunnen ontvangen wordt overigens geadviseerd om de radio opnieuw te laten scannen.

Apps

Vandaag heeft de radiozender ook haar website en apps gelanceerd. Er is zowel een app voor Apple’s iOS als Android. Via de app is het laatste nieuws van bands en de radiozender zelf te bekijken, is de KINK eenvoudig te beluisteren en kunnen de podcasts worden beluisterd.

Lancering

Vrijdagavond, 1 februari, om 18.00 uur gaat de radiozender officieel van start met een speciale programmering. Vanaf 18.00 uur is Michiel Veenstra te horen met live in de studio de Nederlandse band Indian Askin. Om 20.00 uur zijn Jasper Leijdens & Tim op het Broek te horen en om 22.00 uur: Tessa Mol & Jasper Leegwater.

Ook op zaterdag en zondag heeft de radiozender een speciale programmering om de start van het herboren KINK te vieren.

Nieuwsbulletins van BNR Nieuwsradio

De nieuwsbulletins op KINK zullen worden verzorgd door radiozender BNR Nieuwsradio.

Sociale media:

WEBSITE & APP LIVE!

‼️ WEBSITE EN APP LIVE! Na maanden ontwerpen en bouwen kunnen we eindelijk onze website en app presenteren aan jullie. Via de beide platformen kun je KINK-radio en de podcasts luisteren, nieuws lezen en contact opnemen met de studio! Download 'm nu 👇🏻App Store: https://itunes.apple.com/us/app/kink/id1447851262?ls=1&mt=8 Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.kink.nl.kink Check ook www.kink.nl!

Geplaatst door KINK op Woensdag 30 januari 2019

Tags voor dit artikel