Streamingdienst WithLove van start in Nederland en België

In Nederland en België is vandaag de streamingdienst WithLove van start gegaan. De dienst biedt voornamelijk romantische films aan voor een vast bedrag per maand. “WithLove is dé romantische streamingdienst van Nederland. Hier kijk je onbeperkt de beste romantische comedy’s, dramafilms en series online.”, aldus de dienst in een persbericht.

“Ongecompliceerd”

Iemke Roos, partner bij WithLove: “Wij vinden het heel fijn dat er in deze roerige tijden, met veel negativiteit en ellende, een plek is waar onbeperkt en ongecompliceerd van die liefde kan worden genoten. Dat willen we de kijker met WithLove graag bieden.”

Aanbod

Films die binnenkort bekeken kunnen worden zijn Book of Love, Autumn of New York, The heart of Christmas, Personal Effects, Madame Bovary, Dare to be Wild, Alex & Eve, Smoorverliefd, The Elephant King en Peter and Vandy

Kosten

De dienst kost 5,95 euro per maand en de eerste twee weken zijn gratis. Kijken kan via tablet, telefoon, laptop of computer. Meer informatie via de website van de dienst.

Streamingdiensten

Naast de grotere videodiensten in Nederland als Netflix, Videoland en Amazon Prime Video zijn er ook steeds meer kleinere streamingdiensten actief. Zo is vorige week al de streamingdienst hayu al van start gegaan in Nederland. Ook zijn er streamingdiensten die zich richten op genres als horror en thriller.

Sociale media:

https://www.facebook.com/withlovemovies/posts/295054981352586