Sublime in het teken van de Soul Top 1000

Van 14 april tot en met 23 april staat radiozender Sublime in het teken van de Sublime Soul Top 1000. De lijst is elke werkdag te horen tussen 9.00 – 18.00 uur en in het weekeinde tussen 12.00 – 16.00 uur. Op de finaledag, vrijdag 23 april, is de lijst tussen 9.00 en 14.00 uur te horen.

Soul

In de lijst staan volgens de radiozender de allerbeste soulplaten ooit gemaakt volgens de luisteraars van de radiozender. De lijst gaat van Nina Simone naar Erykah Badu en van Ray Charles naar D’Angelo. De plaat met de meeste stemmen is van Marvin Gaye: What’s Going On. Papa Was A Rolling Stone van The Temptations staat op nummer 2 in de langste soullijst van Nederland. De Top 3 wordt compleet gemaakt door Rufus & Chaka Khan met Ain’t Nobody. De artiesten die het vaakst in de lijst staan zijn Stevie Wonder, Prince, Michael Jackson en Earth, Wind & Fire. Naast oude soulklassiekers zijn er ook recent uitgebrachte platen de lijst in gestemd. Zoals Silk Sonic (Bruno Mars & Anderson .Paak) met Leave The Door Open. Maar ook The Teskey Brothers met Hold Me. En Sault met Free.

Luisteren

Sublime is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, vrijwel alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Meer informatie over de Soul Top 1000 vind je hier.

Sociale media: