Sunlite breidt uit naar digitale radiopakket Ziggo

Per 1 februari is radiozender Sunlite ook te horen via het digitale radiopakket van aanbieder Ziggo.

Sunlite

Radiozender Sunlite begon in november vorig jaar met haar uitzendingen via DAB+ en internet. In december werd er ook een start gemaakt met uitzendingen via de korte golf.

“Unieke muziekmix”

Sunlite brengt een muziekmix die op dit moment nog niet te horen is op de landelijke radio: relaxte soft & easy pop, love songs en ballads.“, aldus RadioCorp in een persbericht. De radiozender zal geen gepresenteerde programma’s uitzenden. “De muziek op Sunlite geeft je altijd dat fijne vertrouwde gevoel en is een oase van rust in het drukke ritme van de dag met volle agenda’s en de vele dagelijkse verplichtingen. Op Sunlite hoor je daarom geen dj’s met spelletjes, gepraat of telefoongesprekken, maar wel de Music You Love met altijd de meest soft & easy hits.”, aldus het radiobedrijf.

Ziggo

Per 1 februari is de radiozender te horen in het digitale radiopakket van Ziggo op kanaal 822 of met de Radio App die te vinden is via het hoofdmenu van de Ziggo Mediabox Next en de Mediabox XL. De verwachting is dat KPN de zender ook op termijn gaat aanbieden via haar digitale radiopakket.