Trailer van laatste seizoen Game of Thrones online

HBO heeft dinsdag de eerste beelden gedeeld van het achtste en laatste seizoen van de populaire serie Game of Thrones online geplaatst.

Trailer

Vandaag heeft de maker van de serie, HBO, de trailer voor het laatste seizoen van de serie online gezet. Eerder was al bekend geworden dat het laatste seizoen van de serie vanaf 15 april is te zien bij Ziggo. Hiervoor is wel een abonnement nodig op het aanvullende pakket Movies & Series (X)L. Elke week zal er een nieuwe aflevering worden toegevoegd.

Laatste seizoen

Het laatste seizoen van de best bekeken serie ter wereld omvat slechts zes, maar wel extra lange afleveringen. “Spektakel verzekerd, met nog grootsere actiesequenties, en de definitieve, wellicht heel bittere strijd om de ijzeren troon.“, aldus kenners over dé serie van 2019.

Problemen

Bij de start van het zevende seizoen van Game of Thrones via de dienst Movies & Series (X)L kampte Ziggo met technische problemen. Hierdoor werd de eerste aflevering van het zevende seizoen pas op maandagavond laat beschikbaar. De verwachting is dat de aanbieder dit jaar beter is voorbereid op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

België

In België is de serie Games of Thrones exclusief te zien via aanbieder Telenet. Hiervoor is wel een aanvullend abonnement nodig op de Play -dienst.

Video