Travel Channel is zender van de maand bij CaiWay

Bij aanbieder CaiWay is de televisiezender Travel Channel de zender van de maand in de maand november.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Travel Channel

Bij aanbieder CaiWay is in de maand november de televisiezender Travel Channel de zender van de maand. “Travel Channel brengt de wereld in beeld door een keur aan televisie programma’s, variërend van amusement tot entertainment en de mooiste documentaires.“, aldus CaiWay in een aankondiging. De zender is de hele maand november voor iedereen met digitale televisie te zien bij CaiWay op kanaal 13. Normaal maakt de zender onderdeel uit van het aanvullende Plus TV Pakket (€ 11 euro per maand).

Nick Jr.

Ook kabelaar SKV uit Veendam kent een nieuwe zender van de maand in de maand november. Dit is deze maand Nick Jr. De televisiezender voor kinderen van 2 tot 6 jaar is voor iedereen met digitale televisie bij SKV via kanaal 999.

Ziggo en KPN

Eerder was al bekend geworden dat bij kabelaar Ziggo de muziek Mezzo de zender van de maand is. Bij KPN is, net als bij SKV, de kinderzender Nick Jr. de zender van de maand.