Tweede ronde TOTO KNVB Beker live op radio en televisie

Deze week wordt de tweede ronde in de TOTO KNVB Beker gespeeld. Diverse wedstrijden uit deze tweede ronde zijn live te volgen via radio en/of televisie.

Tweede Ronde

In deze tweede ronde van de KNVB Beker staan er 16 wedstrijden op het programma waaronder PSV-RKC Waalwijk, FC Twente-Noordwijk, AZ-VVV Venlo, Ajax – Go Ahead Eagles en Feyenoord-ADO Den Haag. Een aantal wedstrijden zal live te volgen zijn via de radio en/of televisie.

FOX Sports

Sportzender FOX Sports bezit de live rechten voor het uitzenden van de wedstrijden uit de KNVB Beker. De televisiezender kan echter niet alle wedstrijden uitzenden. Er is contractueel vastgelegd dat FOX Sports per bekerronde maximaal zes wedstrijden live mag uitzenden, evenredig verdeeld over de drie speeldagen.

Hierdoor zal de sportzender vanavond, dinsdag 30 oktober de wedstrijden PSV-RKC en De Graafschap PEC Zwolle uitzenden. Woensdag staan bij FOX Sports de wedstrijden Heracles – Vitesse en Ajax – Go Ahead Eagles op het programma.  Donderdag zendt FOX Sports NEC – Fortuna Sittard en Feyenoord – ADO live uit.

FOX

Het televisiekanaal FOX, dat bij de meeste aanbieders is te bekijken via het digitale basispakket, zendt donderdagavond alle hoogtepunten van de eerste twee speeldagen uit. Daarnaast wordt de wedstrijd Feyenoord-ADO Den Haag op deze zender live uitgezonden.

NPO Radio 1

Diverse bekerwedstrijden zijn ook live te volgen op de radio bij NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radiozenders

Naast de landelijke radiozenders doen ook diverse regionale radiozenders verslag van de bekerwedstrijden. Zo hebben onder andere NH, Omroep West en Radio Rijnmond extra sportuitzendingen gepland om de clubs uit de regio te volgen. Ook een aantal lokale omroepen hebben extra sportprogramma’s geprogrammeerd om de lokale clubs in de beker te volgen.