UK Open Darts live te volgen op televisie en Internet

Tot en met 5 maart wordt het UK Open Darts gehouden. Dit toernooi is live te volgen via televisie en Internet.

Coral UK Open Darts

Het Coral UK Open Darts wordt gehouden in het Butlins Resort in het Engelse Minehead. Het toernooi wordt gespeeld door de beste 96 spelers van de UK Open Order of Merit aangevuld met 32 qualifiers die via diverse kwalificatietoernooien zich hebben weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi dat ook wel de FA Cup of darts wordt genoemd. Onder de deelnemers niet minder dan 14 Nederlanders.

Blessure Van Gerwen

De Nederlander Michael van Gerwen zal niet deelnemen aan het toernooi. Van Gerwen moest donderdagavond al afzeggen voor de Premier League in verband met een rugblessure.

Nederlanders

In ieder geval nemen wel de Nederlanders Ron Meulenkamp, Jeffrey de Zwaan, Vincent Kamphuis, Jermaine Wattimena, Jeffrey de Graaf, Dik van Duijvenbode en Yordi Meeuwisse deel aan het toernooi. Daarnaast zal dus de gehele top 32 van de Order of Merit aanwezig zijn waaronder Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen en vele andere toppers.In totaal wordt er dit weekeinde voor 350.000 Britse Ponden aan prijzengeld verdeeld.

RTL 7

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de UK Open. Alle wedstrijden zullen live te zien zijn via de betaalde stream. Op televisie zijn er op RTL7 live uitzendingen op zaterdagavond vanaf 20.00 uur en zondagavond vanaf 20.00 uur. Vanavond, vrijdag 3 maart, zijn er samenvattingen te zien van de eerste dag tussen 22.00 – 24.00 uur.