Vlaanderen: Ochtendshow Joe ook te beluisteren via Joe 90’s

De ochtendshow van de Vlaamse commerciële radiozender Joe is niet alleen te horen op de radiozender zelf maar ook op het nieuwe themakanaal Joe’s 90’s. De ochtendshow was al te horen op de themakanalen Joe 70’s en Joe 80’s. Alle drie de themazenders zijn in Vlaanderen te beluisteren via DAB+ en wereldwijd via Internet.

Primeur

De Vlaamse commerciële radiozender zorgde vorig jaar augustus naar eigen zeggen voor een primeur in Vlaanderen: Luisteraars van de themazenders Joe 70’s en Joe 80’s krijgen namelijk alle actuagesprekken uit de ochtendshow op de radiozender te horen, maar alle muziek is wel aangepast naar de beste hits uit de 70’s en de 80’s. Dit principe wordt sinds kort ook toegepast op de themazender Joe 90’s. Deze radiozender is sinds kort ook te beluisteren via DAB+ in Vlaanderen.

Uitbreiding

De eigenaar van radiozender Joe, DPG Media, is de laatste tijd actief bezig met het uitbreiden van haar aanbod radiozenders via de digitale ether in Vlaanderen. In de afgelopen weken lanceerde DPG Media twee nieuwe themakanalen voor Qmusic: Q-Foute Radio en Q-Summer. En ook radiozender Joe er twee nieuwe kanalen bij: Joe easy en het al eerder genoemde Joe 90’s.

“Sterk vertegenwoordigd”

Met negen kanalen is DPG Media ondertussen sterk vertegenwoordigd op DAB+. Vijf van deze kanalen zijn terug te vinden op de eerste commerciële (kanaal 11A), de vier nieuwe toevoegingen staan op de tweede commerciële (kanaal 5A/5D)“, aldus DPG Media. In delen van Zuid Nederland is het ook mogelijk deze radiozenders via de digitale ether te beluisteren. Wereldwijd zijn zowel de radiozenders van Qmusic als Joe via Internet te beluisteren.