Vlaanderen: Ochtendshow Joe ook te horen op Joe 70’s en Joe 80’s

De ochtendshow van de Vlaamse commerciële radiozender Joe is niet alleen te horen op de radiozender zelf maar ook op twee nieuwe themakanalen. De radiozender heeft hiermee naar eigen zeggen een primeur in Vlaanderen.

Nieuwe radiozenders

Joe heeft afgelopen weekend twee nieuwe themazenders gelanceerd: Joe 70’s en Joe 80’s. De nieuwe themakanalen zijn zowel te beluisteren via Internet als via de digitale ether (DAB+).  “Op deze nieuwe zenders kan iedereen non stop luisteren naar de beste hits uit de jaren ’70, de jaren ’80, op de hoogte blijven van de actualiteit met nieuws- en weerupdates én de ochtendshow.“, aldus de radiozender.

Primeur

De Vlaamse commerciële radiozender zorgt met deze twee nieuwe zenders naar eigen zeggen voor een primeur in Vlaanderen: Luisteraars van de nieuwe zenders krijgen namelijk alle actuagesprekken uit de ochtendshow van Sven & Anke te horen, maar alle muziek is wel aangepast naar de beste hits uit de 70’s en de 80’s. De ochtendshow van Joe is dus voortaan op drie zenders te horen.

“Revolutionair”

Sven Ornelis, Joe-dj: “Voor mij is dit even revolutionair als toen ik voor de eerste keer een radioshow maakte waarbij ik zelf achter de knoppen stond en alles zelf technisch kon bedienen. We zijn er met onze ochtendshow nu op drie zenders en je kan zelf de muziek kiezen die je wil horen, hoe leuk is dat?

“Eerste stap”

An Caers, directeur radio: “We weten dat 7 op 10 luisteraars meer themazenders wil rond bepaalde muziekstijlen of specifieke inhoud, dus dit is een eerste stap om tegemoet te komen aan die vraag. Wie fan is van de 70’s of de 80’s én van Sven & Anke, kan vanaf nu opstaan met zijn vertrouwde ochtendshow en ervoor, erna en tijdens enkel de beste hits horen uit dat decennium.

Luisteren

De nieuwe themakanalen van Joe zijn in Zuid Nederland te beluisteren via DAB+ op kanaal 11A. Wereldwijd zijn de radiozenders te beluisteren via Internet.

Video: