Voetbal Inside-trio voorlopig voor het laatst te zien bij RTL

Vanavond zullen Wilfred Genee, Rene van der Gijp en Johan Derksen voorlopige voor de laatste keer te zien zijn bij RTL. Het Voetbal Inside-trio stapt per 1 augustus over naar Talpa.

VI Oranje blijft Thuis

Tijdens het Wereldkampioenschap voetbal de afgelopen maand, presenteerden Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen hun voorlopig laatste programma voor RTL. Vanavond wordt er in de laatste uitzending van VI Oranje blijft Thuis vanaf 22.00 uur op RTL4 teruggeblikt op de finale tussen Frankrijk en Kroatië. Hiermee komt er een einde aan de lange loopbaan van de heren bij RTL.

Prijs

In 2011 ontving hun programma de prestigieuze publieksprijs de Gouden Televizier-Ring en in 2017 won Wilfred Genee de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator. In maart van dit jaar kondigen de heren hun overstap van RTL naar Talpa, waar ze een contract hebben getekend voor vier jaar.

Veronica Inside

Vanaf half augustus zijn Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen te zien op Veronica met het voetbalpraatprogramma Veronica Inside. In de bekende opstelling bespreken de heren en wisselende (vaste) gasten de opvallendste ontwikkelingen op de Nederlandse en buitenlandse voetbalvelden.

“Maar ook voor andere zaken die ter sprake komen mag de kijker een uitgesproken analyse verwachten, met hier en daar een knipoog en altijd met een sausje van voetbalhumor overgoten.“, aldus Talpa in een persbericht.