Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

Voetbal: oefeninterland Nederland-Italië live op radio en televisie

De oefeninterland tussen Nederland en Italië is vanavond live te volgen op radio en televisie. De wedstrijd in de Amsterdam Arena begint om 20.45 uur.

Danny Blind

Het is de eerste wedstrijd van Oranje zonder coach Danny Blind. Blind werd zondag ontslagen na de nederlaag die het Nederlands elftal zaterdag leed tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije. Na de blamage tegen Bulgarije staat het duel vooral in het teken van wonden likken. De vorige drie oefenpotten tegen de Azzurri wist Oranje niet te winnen. Fred Grim zit vanavond als interim-bondscoach op de bank bij Nederland.

SBS6

De wedstrijd is vanavond live te volgen bij SBS6. De voorbeschouwing op deze televisiezender begint om 20.00 uur. Rond 22.30 uur wordt de uitzending afgesloten met een uitgebreide nabeschouwing. De presentatie is in handen van Jan Joost van Gangelen, Leo Oldenburger verzorgt het commentaar bij de wedstrijd.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd tussen Nederland en Italië te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Jeroen Elshoff en Arno Vermeulen verzorgen het commentaar vanuit Amsterdam, Marc van Hintum zorgt voor de analyses in de studio. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.