Voorlopig geen nieuwe afleveringen meer van ‘Doordekken’

Wilfred Genee en Johan Derksen zijn voorlopig niet meer te zien in het programma Doordekken op Internet. RTL Nederland heeft tegenover deze website bevestigd dat het programma dit seizoen geen vervolg krijgt.

Doorstart

Vorig jaar oktober startte Wilfred Genee en Johan Derksen met een (door)start van het programma Doordekken via Youtube, de website en de app van Voetbal Inside.

Het programma werd vaak op woensdag online gezet en bevatte een korte samenvatting van de voetbalzaken die gedurende de week in het nieuws waren. Deze zaken werden besproken door voetbalkenners Wilfred Genee en Johan Derksen. Het programma werd vaak op een locatie in het land opgenomen.

Eredivisie Live

Het programma Doordekken was in het verleden te zien op de betaalzender Eredivisie Live, momenteel actief onder de naam FOX Sports. In 2011 verdween het programma, dat toen enige tijd dagelijks te zien  was bij de betaalzender, weer van de buis.

Geen nieuwe aflevering

Ook bij RTL Nederland lijkt het programma nu weer aan zijn einde te zijn gekomen. Een woordvoerder van RTL Nederland heeft tegenover Mediamagazine bevestigd dat er dit seizoen geen nieuwe afleveringen komen. Een reden wil het televisiebedrijf niet noemen. Het feit dat Johan Derksen is verhuisd van midden Nederland naar Drenthe zou een oorzaak kunnen zijn van het stopzetten van het programma.

Voetbal Inside

Johan Derksen en Wilfred Genee blijven in ieder geval dit voetbalseizoen nog te zien met het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside op maandag- en vrijdagavond op RTL7. De uitzendingen van Doordekken van vorig seizoen zijn nog wel te zien op Youtube.