Voorronde Champions League: Midtjylland – PSV live op radio en tv

Dinsdagavond speelt PSV haar tweede wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen Midtjylland. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Voorronde

In de vorige ronde van de voorronde van de UEFA Champions League wist PSV overtuigend te winnen van het Turkse Galatasaray. Dinsdagavond staat het tweede duel tegen het Deense Midtjylland op het programma. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Vorige week won PSV de eerste wedstrijd in Eindhoven tegen de Deense club met 3-0. Als PSV deze ronde ook als winnaar uit de bus komt volgt de play-off tegen Spartak Moskou of Benfica. Na de play-offs is de groepsfase bereikt.

Televisie

De wedstrijd is dinsdagavond live te volgen bij SBS 6. De voorbeschouwing begint rond 19.30 uur en de wedstrijd zelf dus om 20.00 uur. De analyses rond de wedstrijd zijn in handen van Johan Derksen en Wim Kieft.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. De radiozender is te beluisteren via FM, DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.