Voorronde Champions League: PSV – Midtjylland live op radio en tv

Dinsdagavond speelt PSV haar eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen Midtjylland. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Voorronde

In de vorige ronde van de voorronde van de UEFA Champions League wist PSV overtuigend te winnen van het Turkse Galatasaray. Dinsdagavond staat er een duel tegen het Deense Midtjylland op het programma. De wedstrijd begint om 20.00 uur in het eigen stadion van PSV. Volgende week volgt de return in Denemarken. Als PSV deze ronde ook als winnaar uit de bus komt volgt de play-off tegen Spartak Moskou of Benfica. Na de play-offs is de groepsfase bereikt.

Televisie

De wedstrijd is dinsdagavond live te volgen bij RTL 7. De voorbeschouwing begint rond 19.20 uur en de wedstrijd zelf dus om 20.00 uur. De wedstrijd is ook te volgen via de streamingdienst Videoland.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. De radiozender is te beluisteren via FM, DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.