Voorrondes Champions League: FC Basel-PSV live op radio en televisie

Vanavond speelt PSV in de voorrondes van de Champions League tegen FC Basel. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

PSV in voorronde

Vorige week speelde PSV de eerste wedstrijd in een tweeluik tegen FC Basel voor een plek je in de volgende ronde van de voorronde van Champions League. De wedstrijd in Eindhoven werd met 3-2 gewonnen. Donyell Malen scoorde in de blessure tijd de winnende treffer. Vanavond speelt PSV de returnwedstrijd tegen FC Basel in Het St. Jakob-Park. De wedstrijd begint om 20.00 uur en is live te volgen op radio- en televisie.

Veronica

De wedstrijd FC Basel-PSV is vanavond live te volgen op Veronica. De wedstrijd begint om 20.00 uur en de voorbeschouwing is vanaf 19.30 uur te zien. De wedstrijd is ook live te volgen via een livestream.

NPO Radio 1

Een live verslag uit Bazel is vanavond ook via de radio te horen. De wedstrijd FC Basel-PSV is live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Volgende ronde

Mocht de ploeg van trainer Mark van Bommel zich weten te plaatsen voor de derde ronde, dan speelt hij tegen het Oostenrijkse LASK. PSV mag dan eerst thuis spelen.