Weekeinde gratis ESPN voor klanten KPN Interactieve Televisie

Dit weekeinde kunnen klanten van KPN met Interactieve Televisie gratis kijken naar alle kanalen van ESPN.

ESPN

Tot en met 24 januari zijn alle zes de kanalen van ESPN gratis beschikbaar voor alle klanten van KPN met Interactieve Televisie. De kanalen zijn te vinden via de voorkeuzenummers 221 tot en met 226.

Gratis zenders

Eerder vandaag is al bekend geworden dat er tot en met eind februari acht televisiezenders uit het aanvullende Pluspakket voor iedereen beschikbaar zijn in het digitale basispakket van KPN’s Interactieve Televisie. Het gaat om de televisiezenders Nick Jr., Nick Toons, Nick Music, Discovery Science , MTV Music, Eurosport 2, Animal Planet en Comedy Central Extra.

Compensatie

Het gratis beschikbaar stellen van de genoemde zenders is een compensatie die KPN geeft aan haar klanten in verband met de problemen die het bedrijf de laatste weken ondervond met de dienst Interactieve Televisie. Zo waren de ontvangers voor Interactieve Televisie een tijdje zeer traag door een doorgevoerde update van de software.

Voucher

Klanten van het bedrijf die al een abonnement hebben op het Pluspakket en ESPN Compleet hebben krijgen een voucher voor een gratis film. Meer informatie hierover vind je hier.