Zender van de maand: Mezzo, Nick Jr. en Animal Planet in de spotlight

Aanbieder Online.nl zet deze maand de televisiezender Mezzo in de spotlight als zender van de maand. T-Mobile Thuis brengt de televisiezender Animal Planet als zender van de maand. Kabelnoord brengt op haar beurt Animal Planet als zender van de maand.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Mezzo

Aanbieder Online.nl zet deze maand de muziekzender Mezzo in de spotlight als zender van de maand. Normaal maakt deze zender onderdeel uit van een aanvullend pakket. In de maand november is de televisiezender voor iedereen te zien via kanaal 16.

Mezzo zendt in de maand november vier concerten vanuit het Koninklijk Concertgebouw uit. De concerten staan geprogrammeerd op 2, 4 6 en 9 november. Daarnaast zijn er op 13 november drie uitvoeringen te zien van het Nederlands Dans Theater (NDT)

T-Mobile Thuis

Ook aanbieder T-Mobile Thuis komt met een zender van de maand. In de maand november is dat de kinderzender Nick Jr. De televisiezender is voor iedereen te zien via kanaal 18.

Kabelnoord

Kabelnoord biedt in de maand november Animal Planet een als zender van de maand. De televisiezender is voor iedereen met digitale televisie te zien via kanaal 13.

Andere aanbieders

Ook andere aanbieders hebben een zender van de maand. Bij Ziggo is dat in de maand november Mezzo en bij KPN is dat Nick Jr. Bij aanbieder Caiway is Travel Channel de zender van de maand.