Annemieke Schollaardt vervangt Rob Stenders op NPO Radio 2

Radio-dj Annemieke Schollaardt is vanaf 1 september elke werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur te horen op NPO Radio 2. Annemieke neemt het programma over van dj Rob Stenders, die heeft besloten AVROTROS te verlaten. Dit bericht de omroep in een persbericht. Na ruim 11 jaar 3FM verhuist de presentatrice van onder andere Weekend DNA, Annemieke Hier en Annemieke Plays naar de studio’s van NPO Radio 2.

“Fantastische uitdaging”

Annemieke Schollaardt: “Mijn overstap naar Radio 2 voelt als een fantastische uitdaging. Het is best een gek idee om 3FM te verlaten. Ik heb de afgelopen 11 jaar bij 3FM alle ruimte gekregen om mijzelf te ontwikkelen en de meest fantastische programma’s en projecten mogen doen. Daar ben ik de zender ontzettend dankbaar voor. Radio 2 is een prachtzender met veel aandacht voor muziek en met toegewijde jocks, ik ben trots om daar deel van uit te gaan maken.

“Goed kan raken”

Jan-Willem van Engelen, zendermanager NPO Radio 2: “Ik ben blij dat we een geweldige en zeer ervaren dj als Annemieke Schollaardt mogen verwelkom op NPO Radio 2. Annemieke ademt muziek en weet luisteraars heel goed te raken met haar energie. Ik vind het uiteraard jammer dat Rob Stenders zijn contract bij AVROTROS niet verlengt. Gelukkig krijgen luisteraars en muziek ook in Annemieke haar programma volop de ruimte.

Dolfijn FM

De avontuurlijke Annemieke begint met radiomaken op Curaçao, bij Dolfijn FM en Radio Paradise. In 2005 komt ze bij 3FM in het nachtelijke opleidingstraject.Sinds 2009 is ze een vast muzikaal baken in de weekendochtend en avond. Eind augustus presenteert ze daar haar laatste middagshow.

Sociale media: