Blue Monday in de hoofdrol op radio en tv

tvkijkenVandaag, Blue Monday zou de meest deprimerende dag van het jaar moeten worden waarbij de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Maar radio- en tv-zenders grijpen deze dag juist aan om luisteraars en kijkers op te beuren.

 

Radio 2 komt met Happy Monday
Vandaag sleept Radio 2 de luisteraars door Blue Monday heen en maakt van deze dag Happy Monday. De publieke muziekzender draait de hele dag vrolijke hits en klassiekers uit de popgeschiedenis. Luisteraars vragen op weg naar werk, tijdens het werk of thuis verzoekplaten aan, waar ze blij en gelukkig van worden. Radio 2 brengt luisteraars in een opgewekte stemming door passende muziek te draaien, afgewisseld met blijmoedige verhalen van luisteraars.Compliment

Q-music trekt maandag het land in om ‘geluksmomentjes’ uit te delen in het kader van Beat Blue Monday. Dj’s van Q-music gaan complimentjes geven aan reizigers op Utrecht C.S. en cadeautjes uitdelen in het centrum van Enschede.

Radio Rijnmond
Ook de regionale omroep RTV Rijnmond probeert haar luisteraars de hele de dag op te vrolijken. De programma’s Dwars door Rijnmond en Middag aan de Maas komen vanuit Diergaarde Blijdorp. Presentatoren Chantal en Marcia hebben allemaal vrolijke gesprekken en er komen gasten langs die mensen vrolijk maken. En er worden de hele dag moppen getapt

Ziggo en Comedy Central
Kabelaar Ziggo en de televisiezender Comedy Central besteden ook aandacht aan Blue Mondag met een live comedy show van de meest uiteenlopende cabaretiers. Zoals Dolf Jansen, Mike Boddé en Katinka Polderman. Speciaal voor Ziggo klanten. De speciale uitzending is vanaf 20.00 uur te zien via kanaal 12 van het digitale televisiepakket van Ziggo. Samen met Comedy Central biedt Ziggo een speciaal programma met de grappigste sitcoms, stand up shows en de beste comedy classics: een week lang, elke avond, op digitaal kanaal 12 van Ziggo.