Champions League: PSV – Inter Milan live op radio en televisie

Vandaag speelt PSV haar tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Inter Milan. De wedstrijd is live te volgen op radio en tv.

PSV

PSV uit Eindhoven is in de groepsfase van de UEFA Champions League ingedeeld bij tegenstanders FC Barcelona, Inter Milan en Tottenham Hotspur FC. Vandaag staat de tweede wedstrijd op het programma. De eerste wedstrijd tegen FC Barcelona werd door PSV met 4-0 verloren. In het eigen stadion speelt PSV tegen Inter Milan. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is live te volgen op radio en televisie.

Veronica

De wedstrijd PSV – Inter Milan is live te volgen op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur en de wedstrijd zelf om 21.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de wedstrijd.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ziggo Sport

Ook de sportzender Ziggo Sport, zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie op kanaal 14, is er uitgebreid aandacht voor de Champions League. Zo is om 18.55 uur wedstrijd Paris Saint-Gemain – Rode Ster te zien op de sportzender.

Om 20.50 uur is er een schakelprogramma te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die dan gespeeld worden onder de naam ‘UEFA Champions League Switch’.

Ziggo Sport Totaal

Alle wedstrijden van de Champions League zijn live te zien via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport Totaal zendt naast PSV-Inter Milan en Paris Saint-Gemain – Rode Ster ook de wedstrijden FC Lokomotiv Moskva – FC Schalke 04, Tottenham Hotspur – FC Barcelona, Napoli – Liverpool, Atlético Madrid – Club Brugge en FC Porto – Galatasaray live uit.